Noaberpad 2

3 dagen: Ootmarsum naar Buurse, 60 km

Op dit fraaie traject wandelt u drie dagen door het vriendelijke en fraaie Overijsselse landschap vanuit het historische Ootmarsum. Over de Kuiperberg (uitzichtpunt met oriënteertafel), langs Aa Broek en door verschillende natuurreservaten, zoals Aamsveen (Amsvenn), Witte Veen, het Buurserzand en langs de Buurser Beek. U wandelt elke dag ongeveer 20 km.

Op de dag van aankomst wandelt u naar De Lutte. Dag 2 gaat via het Oldenzaalsche Veen en de prachtige omgeving van Losser naar Glanerbrug/Gronau. Op dag 3 wandelt u door het Amtsvenn en over het Buurser Zand en langs de Buurser Beek.

De prijs van dit arrangement is slechts € 129,00 per persoon, bij deelname van 2 personen, (de eenpersoonstoeslag is € 59,00) voor 2 overnachtingen met ontbijt, lunchpakketten op dag 2 en 3, inclusief de gids van het Noaberpad (één gids per 2/3 personen). Op het arrangement zijn uitbreidingen met maaltijden (ca. € 15,00 per 3-gangen diner), bagagevervoer (vanaf € 30,00 per persoon, bij 2 deelnemers), etc. mogelijk.

- Drie wandeldagen en twee overnachtingen met ontbijt

- Lunchpakketten op dag 2 en 3

- De gids van het Noaberpad, LAW 10 (1 gids per 2/3 pers.)

- Boekingskosten en BTW