Noaberpad 1

3 dagen: Zwillbrock naar Winterswijk, 43 km

Op het traject Zwillbrock - Winterswijk bieden wij een uniek driedaags wandelarrangement langs het Noaberpad. Door het fraaie “coulissen - landschap” van Twente en de Gelderse Achterhoek. U wandelt totaal ongeveer 43 kilometer (eenvoudig te verlengen tot 55 of 61 km). Over smokkelroutes en fraai ongeschonden beeklandschap.

Op de dag van aankomst wandelt u van Zwillbrock naar Vreden (circa 12 km). Langs het schitterende vogelrijke natuurgebied Zwillbrocker Venn, waar een groot deel van het jaar ook een kolonie flamingo’s verblijft. Een bezoek aan de “Barockkirche” van Zwillbrock is ook zeker de moeite waard. Na Zwillbrock kom je door het Ellewicker Feld, een weidegebied waar uiteenlopende vogelsoorten graag verblijven, tureluurs, kieviten en grutto’s en diverse eendensoorten. Verder door een gevarieerd landschap naar Vreden.

De tweede dag gaat de reis verder naar Oeding (19 km) door het Fürsten Busch een mooi bosgebied. Onderweg bijzondere grensstenen en wandel je over voormalige smokkelroutes. Door het coulissen en vrijwel ongeschonden beeklandschap van de aller-achterste Achterhoek naar Oeding.

Op de derde dag wandelt u vanuit Oeding, over een stukje Borkense Baan, voormalige spoorweg, en fraai natuurlandschap en enkele bijzondere buitenplaatsen , naar Winterswijk (circa 12 km).

De prijs van dit volledig verzorgde arrangement bedraagt slechts € 239,50 per persoon, bij deelname van 2 personen, (de eenpersoonstoeslag is € 84,50)

Deze prijs is inclusief:

  • - Drie wandeldagen en twee overnachtingen

- Comfortabele kamers met bad/douche en toilet in Zwillbrock en Oeding

- Tweemaal ontbijt

- Tweemaal uitstekend 3-gangen diner

- Lunchpakketten op dag 2 en 3

- Bagagevervoer

- (Taxi) Vervoer Winterswijk - Zwillbrock

- De gids van het Noaberpad, LAW 10 (1 gids per 2/3 pers.)

- Boekingskosten en BTW

Ook bij dit arrangement kunnen aantal dagen en de dagafstanden worden aangepast, meer of minder kilometers per dag!