Noaberpad 9

IN VERBAND MET ROUTEAANPASSINGEN IS DIT ARRANGEMENT VERVANGEN DOOR NOABERPAD 1

 

3 dagen: Zwillbrock naar Barlo, 47 km

Drie fantastische wandeldagen door Nederlandse en Duitse natuurgebieden. U wandelt 15 tot 16 kilometer per dag. U overnacht in karakteristieke en comfortabele hotels, een aan de Nederlandse kant, in fraai Jugendstilpand, en de andere in Duitsland in een burcht!

De eerste dag begint u net over de grens in Duitsland bij de bijzondere “Barokkirche” van Zwillbrock. Beslist de moeite van een kort bezoek waard! Langs het schone Zwillbrocker Venn (met flamingokolonie gedurende een groot deel van het jaar). Langs de beek, de Groenlosche Slinge, naar Winterswijk, waar u in het centrum een culinair diner wacht, in uw comfortabele **** hotel.

Op de tweede dag wandelt u verder door het coulisselandschap van de aller-achterste Achterhoek, langs de steengroeve over de groene grens terug naar Duitsland. Ook hier wacht u een uitstekend diner in uw hotel met een rijke historie!

Op de 3e dag wandelt u in Nederland en in Duitsland, langs de Italiaanse(!) meren. De vroegere spoorbaan Borkense Bahn en komt u langs het Wooldse Veen, een stukje oerlandschap.

In Barlo wacht de taxi om u terug te brengen naar Winterswijk.

De speciale prijs van dit arrangement is € 249,00 per persoon, bij deelname van 2 personen. De eenpersoonstoeslag is € 97,50.

Dit is inclusief:

- Drie wandeldagen en twee overnachtingen

- Kamers met bad/douche en toilet en/of terras

- Tweemaal ontbijt

- Tweemaal culinaire 3-gangen diner

- Lunchpakketjes op dag 2 en 3

- (Taxi) Vervoer naar Zwillbrock

- (Taxi) Vervoer op dag 3 terug naar Winterswijk

- De gids van het Noaberpad, LAW 10 (1 gids per 2/3 pers.)

- Boekingskosten en BTW

- Informatie over aansluitend vervoer van en naar Winterswijk parkeren aldaar, etc..