Pieterpad 6

7 dagen: Groningen naar Ommen, 140 km


Op de eerste wandeldag verlaat u de stad Groningen langs het Noord - Willemskanaal. U doorkruist de fraaie de plassen van Wolddeelen / Sassenheim en wandelt door het Noordlaarder Bosch, naar de schitterende natuurgebieden in Drenthe. Langs de Drentsche Aa en over het 360 ha (!) grote ongeschonden heideveld, het Baloërveld. Door de boswachterij Gieten - Borger, over het fraaie landgoed Meindersveen. U passeert verschillende hunebedden. Via het Sleenerveld en vroegere veengebieden wandelt u naar Coevorden. De route voert u verder door het vriendelijke en fraaie Overijsselse landschap naar Hardenberg, waarbij u steeds in de buurt van de mooie Vecht blijft. Door de boswachterijen van Hardenberg en Ommen, bereikt u het eindpunt van deze prachtige wandeltocht.


Dit arrangement heeft 7 wandeldagen. U wandelt per dag gemiddeld 20 km.

De prijs van dit arrangement bedraagt € 379,00 per persoon, bij deelname van 2 personen, (de eenpersoonstoeslag is € 139,00).

Deze prijs is inclusief:

- Zeven wandeldagen

- Zes overnachtingen

- Kamers met bad/douche en toilet

- Zesmaal ontbijt

- Eenvoudig lunchpakketje op enkele dagen

- De gids van het Pieterpad LAW 9, Deel 1, (1 gids per 2/3 pers.)

- Boekingskosten en BTW

Op de verschillende overnachtingadressen is het mogelijk om voor redelijke prijs de avondmaaltijd te gebruiken of een lunchpakket mee te krijgen. Informatie in het Easywalk Wandelpakket.

Bagagevervoer is mogelijk vanaf € € 60,00.