Veluwe Zwerfpad 3

3 dagen: Verwenarrangement, Bergwandelingen, 30/60 km

 

Op de 3 wandeldagen van dit arrangement “beklimt” u elke dag een andere Veluwse berg. Met een beetje geluk ziet u reeën en wilde zwijnen. Ook lopen er wilde paarden in het gebied.

Dag 1 voert u door het Otterlose Bos en langs het fraaie Mosselse Zand. Via de landbouwenclave De Mossel komt u op de Valenberg (51 meter + NAP) met uitzichttoren, waar u een schitterend uitzicht geniet over de heide en het Mosselse Veld. Op deze dag kunt u kiezen voor een wandeling van 17 of 9 km.

De 2e dag wandelt u door landgoed de Valouwe naar de Galgenbergen komt in het dorpje Lunteren. Van daar gaat de tocht over de Goudsberg en naar de Lindeboomsberg (45 meter + NAP, middelpunt van Nederland!). Via het schitterende Wekeromse zand gaat u terug naar Otterlo. De totale route is 27 km. Deze is eenvoudig in te korten tot 15 km.

Op de 3e dag gaat u door het schitterende Nationale Park De Hoge Veluwe. De Franse Berg (61 meter + NAP) wordt “beklommen”. Deze dag biedt ook de mogelijkheid om het Kröller Müller Museum te bezoeken evenals het Sint Hubertus Jachtslot, ontworpen door Berlage. De dagafstand is 16 km of 6 km.

De prijs van het Vier **** sterren arrangement  is slechts € € 230,00 per persoon, bij deelname van 2 personen. De eenpersoonstoeslag is € € 109,00.

 

 

 

De prijs is inclusief:

 

- Drie wandeldagen

 

- Twee overnachtingen in sfeervolle kamer

 

- Wandelroute voor elke dag

 

- Een keer taxiservice naar de voet van de Valenberg (2e dag)

 

- Tweemaal lunchpakket (dag 2 en 3)

 

- Entreekaartje Nationaal Park Hoge Veluwe

 

- Tweemaal gastronomisch 4-gangen menu  (1e en 2e dag)

 

- Tweemaal gezond en uitgebreid ontbijtbuffet (2e en 3e dag)

 

- Vrij gebruik van zwembad

Exclusief toeristenbelasting en boekingskosten € 25,00 per boeking.

 

 

 

Het vier sterren hotel is zeer gunstig gelegen ten opzichte van het Nationale Park en het centrum van Otterlo.