Pieterpad 16

7 dagen: Vierlingsbeek naar Maastricht 147 km (Nieuw!)

Een afwisselende wandelreis door het mooie Limburg. U wandelt met ruim 20 km per dag naar de Sint Pietersberg bij Maastricht. U overnacht in gastvrije comfortabele familie hotels en B&B’s op bijzondere plaatsen.

U begint uw wandelreis in het Maasduinen - gebied. Langs de bedevaartplaats van St. Jozef in Smakt, stuifzand en bossen van het Landgoed Geysteren, langs “Kasteelke” en Huize Meerlo. Het fraaie natuurreservaat Schuitwater, naar de Maasoversteek bij Grubbenvorst.

Vanaf Venlo door stiltegebieden langs de grens, die gevormd wordt door de tientallen meters hoge “Steilrand”. Langs het fraaie broekbos van het Spickerbroek nabij Roermond. Door het dorp Sint Odilënberg en de Heerlijkheid Montfort naar het heuvelland van het zuiden van Limburg. Met holle wegen en rivierdalen. Door het bruisende hart Maastricht naar de Sint Pietersberg, het “eindpunt” van het Pieterpad en de aansluiting op de Grande Randonnée no. 5 naar Zuid Europa!

De prijs van dit arrangement bedraagt slechts € 299,00 per persoon, bij deelname van 2 personen, (de eenpersoonstoeslag is € 109,00).

Deze prijs is inclusief:

-       7 wandeldagen

-       Zes overnachtingen met ontbijt

-       Kamers in familiehotels en B&B’s

-       Broodje voor onderweg/Lunchpakket op enkele dagen

-       De gids van het Pieterpad LAW 9, Deel 2 (1 gids per 2/3 pers.)

-       Boekingskosten en BTW

Bagagevervoer is mogelijk vanaf € 95,00 per persoon