Maas-Niederrheinpad 3

3 dagen: Swalmen naar Wassenberg (D), 51 km

Een prachtige tocht door het bosrijke dal van de Schwalm. Al na de eerste 5 km passeert u de grens. Verder wandelt u dit arrangement geheel door Duitse natuurgebieden met afwisselend bossen en fraai open land. De dagafstanden zijn 15-21-15 km. Met één luxe kasteelovernachting!

 

U begint uw wandelreis in Swalmen en wandelt over smalle veldpaadjes langs de steile oevers van de Swalm. Langs de 15e eeuwse Landweer “De Wolfsgraaf” en restanten van de “Westwall”. U heeft prachtig zicht op jeneverbesheide en de Maasterrassen. Door hooilanden “De Tackenbenden”, langs kasteel Dilborn en de burcht van Brüggen. U passeert de fraaiste watermolens, bijna allen gerestaureerd en in bedrijf: de Borner Mühle, Mühlrather Mühle, De schitterende Pannenmühle, met binnen geheel intact houten loopwerk en vele andere. Door het Burchtstadje Wegberg, langs Schloss Tüschenbroich en het Wassenberger Wald komt u uit bij in het stadje Wassenberg, waar vanaf het belfort van het kasteel een magnifiek uitzicht.


De prijs van dit geheel verzorgde arrangement bedraagt € 259,00 per persoon, bij deelname van 2 personen, (de eenpersoonstoeslag is € 129,00).


Deze prijs is inclusief:

- Drie wandeldagen

- Twee overnachtingen met ontbijt (één in burcht)

- Comfortabele kamers met eigen bad/douche en toilet

- Lunchpakketten op dag 2 en 3

- Tweemaal uitstekende diners

- Bagagevervoer

- (Taxi)vervoer van/naar Swalmen/Wassenberg

- Easywalk Wandelpakket met routebeschrijvingen en alle

informatie

- Boekingskosten en BTW