Maas-Niederrheinpad 1

3 dagen: Wassenberg naar Lüthemühle (D), 54 km

Een onvergetelijke wandelreis over het Duitse gedeelte van het Maas-Niederrheinpad. Door het bosrijke dal van de Schwalm, waarbij u op de 3e dag langs de bovenloop van de Nette wandelt en het meer Wittsee bereikt. Langs vele schitterende watermolens. De hotelovernachtingen zijn schilderachtige plaatsjes, één in een historische vakwerkboerderij. U wandelt elke dag ongeveer 18 km.

Vanaf de burcht in Wassenberg wandelt u door fraaie broekbossen naar het plaatsje Myhl. Vervolgens bereikt u het bronnengebied van de Schwalm en Schloss Tüschenbroich met watermolen. De reis gaat verder langs verschillende watermolens naar Wegberg, met zijn burcht. Iets verder komt u door het gehucht Schwaam, met vakwerkboerderijen uit 17e en 18e eeuw. Langs de bosrijke oevers van de Schwalm, de Hariksee en via Brüggen, met ook een prachtig kasteel. Langs de Borner Mühle en door natuurreservaten wandelt u langs enkele meren, die de bovenloop van de rivier Nette markeren en bereikt de Lüthemühle.

De prijs van dit geheel verzorgde arrangement bedraagt slechts € 249,00 per persoon, bij deelname van 2 personen, (de eenpersoonstoeslag is € 129,00).

Deze prijs is inclusief

- Drie wandeldagen

- Twee overnachtingen met ontbijt

- Comfortabele kamers met eigen bad/douche en toilet

- Broodje voor onderweg/Lunchpakketje op dag 2 en 3

- Tweemaal uitstekend 3-gangen diner

- Bagagevervoer

- (Taxi)vervoer van/naar Lüthemühle/Wassenberg

- Easywalk Wandelpakket met routebeschrijvingen en alle informatie

- Boekingskosten en BTW