Maas-Niederrheinpad 2

3 dagen: Herkenbosch naar Swalmen, 72 km

Drie fantastische wandeldagen met dagafstanden, 22-29-21 km. Ruim driekwart van de route gaat door Duitse natuurgebieden, met idyllische plaatsjes en langs veel fraaie watermolens. In Nederland wandelt u door het schitterende Nationale Park de Meinweg. U overnacht in plezierige familiehotels met rijke historie.

Vanuit het Nederlands Herkenbosch voert de route u door het natuurreservaat De Meinweg naar de grens in het bos. Door Dalheimer Busch en Birgeler Wald bereikt u Wassenberg. Vergeet niet om daar het belfort te beklimmen voor een groots uitzicht over het dal van de Roer. Via Wegberg (burcht) en het historische gehucht Schwaam, vervolgt u de weg langs en door het dal van de Schwalm. De mooiste watermolens, waarbij de Pannenmühle beslist een blik binnen waard is vanwege het schitterende gerestaureerde houten loopwerk. Via het indrukwekkende kasteel van Brüggen gaat de reis verder langs de meanderende Schwalm, Swalm aan de Nederlandse kant van de grens, met zicht op de Maasterrassen. Met een beetje geluk ziet u de ijsvogel die in de steile oevers nestelt.

De prijs van dit geheel verzorgde arrangement bedraagt € 249,00 per persoon, bij deelname van 2 personen, (de eenpersoonstoeslag is € 149,00).

Deze prijs is inclusief:

- Drie wandeldagen

- Twee overnachtingen met ontbijt

- Comfortabele kamers met eigen bad/douche en toilet

-   Tweemaal 3-gangen diner

- Broodje voor onderweg op dag 2 en 3

- Bagagevervoer

- (Taxi)vervoer van/naar Swalmen/Herkenbosch

- Easywalk Wandelpakket met routebeschrijvingen en alle informatie

- Boekingskosten en BTW